Het Frisse Blik Festival is weer voorbij.
Bedankt voor je bezoek!
element
element
element
element
element
element

BGM Infra BV

Sector/branche:
Infra Techniek

Aantal medewerkers:
35

Contactgegevens:
Tiny Geurts
personeel@bgmbv.nl

Wil je met ons samenwerken aan een duurzame leefomgeving? Bij BGM bieden we je die kans. Je krijgt gedegen begeleiding van een van onze ervaren vakmensen. Zo leer je ons vak en kies je de specialisatie die bij je past.

Wil je graag hard werken samen met ons topteam? Kijk dan of één van onze vacatures bij je passen. Zit er iets bij? Laat het ons weten, dan maken wij jou graag wegwijs onder de grond.

Onze vacatures en stageplaatsen:

Kijk op onze website voor de actuele vacatures en stageplaatsen.

BGM Infra is gespecialiseerd in de aanleg van de onder- en bovengrondse infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie. Dagelijks werken ruim 50 medewerkers vanuit de vesting Cuijk aan een breed scala van opdrachten.

Onder de grond ligt een complex systeem van kabels en leidingen. Dit complexe systeem zorgt ervoor dat wij comfortabel kunnen wonen, werken en genieten. Het is vanzelfsprekend dat aanpassingen, uitbreiding en onderhoud van deze ondergrondse infrastructuur alleen door specialisten kan worden uitgevoerd. BGM Infra is gespecialiseerd in het professioneel, zorgvuldig en veilig adviseren en realiseren van projecten in de ondergrondse infrastructuur. Wij streven naar een efficiënte realisatie, binnen planning zodat de overlast voor de omgeving tot een minimum beperkt blijft. Dat doen we niet alleen, we werken samen met een netwerk van specialisten. Wij werken samen zodat wij u optimaal kunnen ontzorgen.

Terug naar line up