element
element
element
element
element
element

Over Frisse Blik Festival in Cuijk

Maak in festivalsfeer kennis met meer dan 40 aantrekkelijke werkgevers en brancheverenigingen uit de regio Land van Cuijk, Gennep en Bergen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, bijbaan, een toffe stageplek, een carrièreswitch overweegt of gewoon nieuwsgierig bent…. je bent van harte welkom op zaterdag 6 april in het Merlet College Cuijk. De toegang is gratis!

collage.jpg

Voor een frisse blik

Maak een ronde langs alle werkgevers op het festivalterrein, wissel ervaringen uit met enthousiaste medewerkers en vergroot de kans op een bij jou passende baan, stage of studie. Ga in gesprek en ontdek welk werk of welke branche het beste bij jou past. 

Je bent van harte welkom! Op het Frisse Blik Festival kun je je volop oriënteren.

Meld je nu gratis aan


 

 

Gratis loopbaanadvies 

Naast het ontvangen van gratis loopbaanadvies en het laten checken van je sollicitatie/motivatiepitch kun je ontdekken hoe Artificial Intelligence jouw loopbaan kan boosten. En vergeet niet te genieten van iets lekkers bij de Foodtruck. 

Jouw nieuwe toekomst begint hier!

Bereikbaarheid 

Het Merlet College, gelegen aan de Katwijkseweg 2, 5431 RX in Cuijk, verwacht parkeersdrukte. We moedigen je daarom aan om met de fiets of trein te komen. Je kunt je auto of fiets parkeren bij sportpark de Groenendijkse Kampen. Als alternatief kun je ook met de trein naar Cuijk komen. Vanaf het treinstation is het circa 20 minuten lopen naar het Merlet College.

Contact

Gemeente Land van Cuijk:
Wilfred Jakobs
wilfred.jakobs@landvancuijk.nl
06 – 20 14 60 03

Gemeente Gennep:
Mieke Thijssen
m.thijssen@gennep.nl
06 – 22 19 99 37

Gemeente Bergen:
Hans Driessen
j.driessen@bergen.nl
06 – 51 83 30 53