Het Frisse Blik Festival is weer voorbij.
Bedankt voor je bezoek!
element
element
element
element
element
element

Walk Transmissions & Gears

Sector/branche:
Techniek

Aantal medewerkers:
30

Contactgegevens:
Marco Hendriks
marco.hendriks@walk.nl

Onze vacatures:

Wij zijn opzoek naar technische vakmensen in alle gebieden. Speciaal zijn wij op zoek naar:

  • Senior Mechanical Engineer
  • CNC frezer 3,4 en 5 assig

Ook zijn wij op zoek naar enthousiast jongeren tussen de 16 en 22 jaar die opzoek zijn naar een weekend en/of vakantiebaan.
 

Onze stageplekken:

Wij zijn altijd opzoek naar studenten die een stageplek zoeken in verspaning.

Algemeen

Optibelt Walk B.V. – Wij zijn specialisten voor verfijnd metaalwerk van kleine tot middelgrote volumes.
Er zijn maar weinig bedrijven die de slogan "Onze standaard is speciaal" zo treffend omschrijven als onze kerncompetentie: iedereen kan kant-en-klare producten maken, maar wij maken alle soorten aandrijfoplossingen op maat.

Ons bedrijf is ontstaan ​​in de Duitse tandwiel- en kettingwielenfabriek Stroeker GmbH. Door state of the art productiefaciliteiten te combineren met geavanceerde technologie en uitgebreide praktijkkennis hebben wij ons ontwikkeld tot internationaal erkende specialisten op het gebied van aandrijftechniek.

Wie we zijn
Met 48 medewerkers worden complete samenstellingen en aandrijvingen gebouwd, losse componenten zoals (speciale) tandriemschijven, rechte en rechte tandwielen en tandheugels, maar ook diverse standaard aandrijfcomponenten. Dankzij onze eigen CAD-werkstations kunnen complexe 3D-ontwerpen worden gerealiseerd: totaaloplossingen op maat bestaande uit katrollen en riemen.
Daarnaast worden diverse samenstellingen ontworpen op het gebied van machinebouw en autotechniek, zoals actuatoren. Van het ontwerpen van aandrijvingen tot het ontwikkelen en bouwen van prototypes, tot en met het produceren van complete samenstellingen, wij bieden uitgebreide toegevoegde waarde en all-in oplossingen. En dat alles natuurlijk in dezelfde superieure kwaliteit die klanten gewend zijn.
Ons machinepark, afgestemd op ons productportfolio, maakt het mogelijk: Wij bieden een verscheidenheid aan complexe metaalbewerkings- en metaalafwerkingsprocessen. Om het anders te zeggen: als uw nieuwste uitvinding zelfs maar gedeeltelijk van metaal is dat een zekere mate van complexe metaalbewerking vereist - draaien, frezen, boren, slijpen, erosie, lassen, schilderen of lakken of assembleren - aarzel dan niet om contact met ons op te nemen .

Terug naar line up

Walk Transmissions & GearsWalk Transmissions & GearsWalk Transmissions & Gears