Het Frisse Blik Festival is weer voorbij.
Bedankt voor je bezoek!
element
element
element
element
element
element

WSP Noordoost Brabant

Sector/branche:
Werkgeversdienstverlening

Aantal medewerkers:
50

Contactgegevens:
Rachel van der Heijden
rachel.vanderheijden@wspnoordoostbrabant.nl

Algemeen

Talent Uit Noordoost-Brabant is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (hierna WSPNOB). WSPNOB is een samenwerkingsverband van 10 gemeenten en drie ontwikkelbedrijven (IBN, WeenerXL, WSD). Binnen de arbeidsmarktregio slaan wij de handen ineen met als doel gemotiveerde talenten die nu nog aan de zijlijn staan te begeleiden naar betaald werk.

Onze missie
Talent Uit Noordoost-Brabant is er voor werkgevers én werkzoekenden. Onze missie is om alle beschikbare talenten uit de regio Noordoost-Brabant betrouwbaar en kosteloos inzichtelijk te maken voor werkgevers en uitzendbureaus. Op dit platform bieden wij gemotiveerde werkzoekenden, zeker ook degenen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken en door hen gewenste ondersteuning. Wij zetten ons continu in om ervoor te zorgen dat deze talenten snel en gemakkelijk vindbaar zijn, zodat ook zij een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt.

Werkzoekend en wil je ook een video?
Ben je werkzoekend en woonachtig binnen de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant, ontvang je een uitkering en wil je jezelf ook graag presenteren aan talloze interessante werkgevers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bereiken op info@talentuitnoordoostbrabant.nl of even bellen naar 085-0047360. Als je je tijdens het Frisse Blik Festival meldt, is het laten maken van een video ook mogelijk voor werkzoekenden uit Noord-Limburg.

Kijk op onze website voor meer informatie.

Terug naar line up