Het Frisse Blik Festival is weer voorbij.
Bedankt voor je bezoek!
element
element
element
element
element
element

TracTive Suspension

Sector/branche:
Suspension, Automotive, Motorbike

Aantal medewerkers:
40

Contactgegevens:
Anna Brons
a.brons@tractivesuspension.com

Onze vacatures:

Kijk op onze website voor de actuele vacatures.

Onze stageplekken:

TracTive biedt regelmatig stageplekken voor MBO4 en HBO werktuigbouw, electronica, mechatronica, voertuigdynamica, etc.
Daarnaast zullen in de toekomst ook mogelijkheden ontstaan voor marketing en logistiek stageplekken.
Kijk op onze website voor de acutele stageplekken.

Algemeen

TracTive Suspension in Cuijk levert met 45 medewerkers high-end vering systemen aan klanten zoals BMW Motorrad en Touratech in Duitsland; Marzocchi, Pagani en Dallara in Italie; Donkervoort in Nederland, Fox in USA; BRP in Canada en vele andere veeleisende klanten wereldwijd. Door de electronische aansturing zorgen onze producten voor een optimale combinatie van comfort en wegligging. TracTive is wereldwijd uniek door de combinatie van technologie, flexibiliteit en kwaliteit.

We zoeken collega’s om ons team en verdere groei te versterken. De ideale kandidaat heeft een interesse in motorrijden of autosport, spreekt Nederlands en woont op korte reisafstand van Cuijk. We zoeken medewerkers die iets willen betekenen in een kleine organisatie waar eigen initiatief gewaardeerd wordt. Ervaring in een MKB productieomgeving is een pre, maar voor de meeste functies is geen levenslange ervaring nodig. Integendeel affiniteit, aanpakken en enthousiasme zijn vaak belangrijker.

Wij bieden onze medewerkers afwisselend werk. We werken wereldwijd voor de meest veeleisende veringsklanten. Met ons team ontwikkelen en produceren we aansprekende projecten. Kwaliteit van onze producten, innovatie maar ook functionele performance van onze ontwikkelingen staat voorop. Een bepaalde Brabantse gemoedelijkheid, een flinke dosis flauwe humor en een trots op onze producten zorgt voor een goede werksfeer. Voor kandidaten die willen groeien in diepte of verantwoordelijkheid zullen we altijd proberen ruimte te bieden.

Kijk op onze website voor meer informatie.

Terug naar line up

TracTive SuspensionTracTive Suspension