Het Frisse Blik Festival is weer voorbij.
Bedankt voor je bezoek!
element
element
element
element
element
element

Koning Willem I College, locatie Cuijk

Aantal medewerkers:
24

Contactgegevens:
Daan Erps
d.erps@kw1c.nl

Bedrijfspresentatie:
Koning Willem I College is een plek waar talent tot bloei komt. Een plek waar de mooiste dingen ontstaan, doordat we experimenteren, inspireren en vooral: doen. 
 
Metselen, behangen, koken, verzorgen, naaien, lassen, schoonmaken, organiseren, verven, besturen, coderen, timmeren, ontwerpen, serveren, onderwijzen. En nog veel meer. 
 
Bij ons zit een student niet de hele dag in een klaslokaal. We brengen het werkveld naar binnen en het onderwijs naar buiten. Voor de regio die trots is op deze talenten en hen graag wil behouden. 

Ons onderwijs vind je overal. Aan de balie van het ICT-loket, in het robotica-lab, in ons restaurant, buiten op straat, in onze garage, bij de apotheek om de hoek of in ons eigen theater. Je ziet onze studenten overal! 

We leren onze studenten dat er maar één toekomst is en die is duurzaam. We dagen ze daarom uit het beste in zichzelf én hun omgeving naar boven te halen. Om jaloersmakende vaardigheden te ontwikkelen, waar we uiteindelijk allemaal wat aan hebben. Vaardigheden die ons trots maken op wie we zijn en wat we doen. 
 
Je herkent ze daarin direct als je er een tegenkomt: ‘Dat is er één van Koning Willem I College’. 

Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk dan onze 3 pijlers ‘Kansrijk, Verbindend en Bewust’ in het meerjarenplan. 

Bekijk hier de website.

Terug naar line up

Koning Willem I College, locatie CuijkKoning Willem I College, locatie Cuijk